Incendiu la un bloc de garsoniere din Moldova Nouă

Data:

Cinci persoane care locuiesc într-un bloc de garsoniere din oraşul Moldova Nouă au fost transportate, duminică dimineaţa, la spital, pentru a fi evaluate medical, după ce au inhalat fumul provenit de la un incendiu izbucnit la parterul imobilului.

Focul s-a manifestat pe casa scării, unde erau depozitate materiale textile şi lemnoase, precum şi la holurile a două garsoniere învecinate, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

“Pompierii militari ajunşi la faţa locului au ajutat la evacuarea a nouă locatari – şapte adulţi şi doi copii. Cinci persoane au fost transportate la spital, de către Serviciul de Ambulanţă Judeţean, pentru a fi evaluate medical în urma inhalării de fum. Nu prezentau arsuri”, a precizat sursa citată.

Incendiul a fost lichidat, pentru stingerea focului intervenind pompierii din Moldova Nouă cu două autospeciale. 

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Clădirea fostelor Băi Neptun din Băile Herculane, pe lista celor mai periclitate şapte monumente şi situri de patrimoniu din Europa

Anunţul celor mai periclitate 7 situri în 2022 a fost făcut în cadrul unui eveniment online găzduit de reprezentanţi la nivel înalt ai Europa Nostra şi ai Institutului Băncii Europene de Investiţii, cu participarea Mariya Gabriel, comisarul european pentru inovare, cercetare, cultură, educaţie şi Tineret.