Tanczos Barna, despre demisia lui Florin Cîţu de la şefia PNL: Eu cred că se poate lucra foarte bine cu domnul Ciucă

Data:

Ministrul Mediului, Tanczos Barna a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit TV, după demisia lui Florin Cîţu de la şefia PNL, că ”se poate lucra foarte bine cu premierul Nicolae Ciucă. ”Probabil, dacă va fi o singură persoană sau aceeaşi persoană şi preşedinte şi premier se vor scurta anumite procese, se va scurta lanţul decizional”, a mai spus ministrul.

”Lucrurile interne ale PNL nu ne privesc nu le comentez, noi am avut comunicare de cel mai multe ori cu domnul prim-ministru, pentru că este normal, fiind în Guvern, zi de zi comunicând cu dânsul”, a spus Tanczos Barna, adăugând că se cunoaşte de mult timp şi cu Florin Cîţu.

”Sper doar că această schimbare să nu afecteze coaliţia, eu cred că se poate merge mai departe fără să fie sincope şi trebuie să respectăm decizia colegilor din PNL, dacă decid să schimbe preşedintele”, a mai afirmat el.

Ministrul a mai adăugat: ”Eu cred că se poate lucra foarte bine cu domnul Ciucă, comunicăm foarte bine şi este decizia PNL-ului. Probabil, dacă va fi o singură persoană sau aceeaşi persoană şi preşedinte şi premier se vor scurta anumite procese, se va scurta lanţul decizional”.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș-Deva

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 18 mai 2022, în funcție de condițiile meteorologice, se execută lucrări de reparații pe autostrada A1 Sibiu-Deva și pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu – Valea Oltului.

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.