Grupul de hackeri NB65, legat de Anonymous, spune că a piratat televiziunea și radioul public rusesc

Data:

Grupul de hackeri Network Battalion 65 sau “NB65” a afirmat duminică că a piratat televiziunea de stat rusă All-Russia State Television and Radio Broadcasting Company în sprijinul Ucrainei.

Grupul de hackeri Network Battalion 65 sau ‘NB65’ a afirmat duminică că a piratat All-Russia State Television and Radio Broadcasting Company, cunoscută și sub numele de Russian Television and Radio, în timp ce războiul dintre Rusia și Ucraina continuă pentru a cincea săptămână.

NB65, legat de grupul de hackeri ‘Anonymous’, a declarat că a recuperat peste 870 de gigabytes de informații de la companie și a precizat că datele vor fi publicate în curând, a precizat Anonymous TV. Este relevant de menționat aici că principalele active ale companiei sunt canalele de televiziune Russia-1, Russia 24 și RTR Planeta, potrivit RepublicWorld.

NB65 a afirmat că a piratat Televiziunea de Stat All-Russia la doar câteva zile după ce grupul de hackeri ‘Anonymous’ a declarat că a piratat joi Banca Centrală a Rusiei.

Anonymous TV a relatat că colectivul Anonymous a declarat că peste 35.000 de fișiere vor fi publicate în 48 de ore, cu acorduri secrete. Banca Centrală a Rusiei a fost ținta grupului, după ce Anonymous a vizat și companiile care continuă să opereze în Rusia, chiar dacă forțele președintelui rus Vladimir Putin continuă să atace.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Introducerea săptămânii de lucru de 4 zile în România, blocată în Parlament

Proiectul de modificare a Codul Muncii prin introducerea săptămânii de lucru de 4 zile, inițiat de liberali și susținut de toate celelalte partide parlamentare, nu a întrunit, luni, numărul de voturi necesare pentru a trece de Senat, reprezentanții PSD votând împotrivă.