El este bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti

Data:

Bogdan Drăghici este bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti.

Bogdan Drăghici s-a urcat, în această dimineaţă, la volanul maşinii înmtriculate pe numele tatălui său şi a condus până la Ambasada Rusiei la Bucureşti.

În momentul în care a ajuns în zonă, el s-a stropit cu benzină, şi-a dat foc şi apoi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie ale Jandarmeriei, Poliţiei, SMURD şi ale Ambulanţei, dar şi echipaje ale Serviciului Român de Informaţii (SRI).

În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că maşina implicată era înmatriculată în România şi au descoperit proprietarul, însă la volan se afla fiul acestuia, Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, un ONG care susținea drepturile taților asupra propriilor copii, în contextul proceselor de divorț.

Bărbatul nu a putut fi salvat la timp, astfel că a murit carbonizat în maşină.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹
Un şofer a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi a murit carbonizat

Bogdan Drăghici, şoferul care a murit carbonizat după ce a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti
Potrivit unor surse Antena 3, Bogdan Drăghici a fost condamnat, ieri, la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că şi-a batjocorit fiica.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Introducerea săptămânii de lucru de 4 zile în România, blocată în Parlament

Proiectul de modificare a Codul Muncii prin introducerea săptămânii de lucru de 4 zile, inițiat de liberali și susținut de toate celelalte partide parlamentare, nu a întrunit, luni, numărul de voturi necesare pentru a trece de Senat, reprezentanții PSD votând împotrivă.