fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIERoman Abramovici se roagă de prieteni să îi împrumute câte un milion...

Roman Abramovici se roagă de prieteni să îi împrumute câte un milion de dolari, ca să-și plătească angajații

Publicat în

spot_img
spot_img

Presa taboida din Statele Unite si regatul Unit susţine că Roman Abramovici a ajuns la mâna prietenilor cu foarte mulţi bani. Oligarhul rus se roagă de prietenii de la Hollywood, dar şi de brokerii americani, să îi împrumute – fiecare – câte un milion de dolari, ca să se poată menţine pe picioare, cât timp activele sale sunt îngheţate la nivel mondial.

Roman Abramovici ar trebui să plătească 750 de mii de dolari pe săptămână angajaţilor, inclusiv celor care au grijă de iahturile sale. Cei la care a apelat, au declinat cererea, alegând să nu îşi asocieze numele cu un personaj atat de controversat.

Noi sancțiuni împotriva Rusiei anunțate de UE
Uniunea Europeană anunță al cincilea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, după imaginile cu atrocitățile comise de soldații ruși în Bucha, unde civilii au fost torturați, legați și împușcați, iar cadavrele lor au fost abandonate pe străzi sau îngrămădite în gropi comune.

„Rusia duce un război crud și nemilos împotriva populației civile a Ucrainei. Trebuie să menținem presiunea maximă în acest punct critic. Așa că astăzi propunem un al 5-lea pachet de sancțiuni”, a declarat, marți, Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene.

Articole recente

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, discuţii la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în țara noastră

Ovidiu Ganț a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copiii şi tinerii cu nevoi speciale, respectiv bolnavii de diabet şi hemofilie.  

Tánczos Barna, după înscrierea lipiţanilor în patrimoniul UNESCO: Este pentru prima dată când o rasă de cai şi tradiţiile de creştere a acestui animal...

În România, Romsilva operează două herghelii de rasă lipiţană în judeţul Braşov, la Sâmbăta de Jos, şi în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Prelevare de organe la Arad | Un pacient aflat în moarte cerebrală salvează vieți în România și în Croaţia

Deoarece pe teritoriul naţional nu au existat pacienţi compatibili, inima arădeanului va salva  viaţa unui pacient din Croaţia. 

Corifeii Marii Uniri, uitați de organizatori de 1 Decembrie | Nicio floare depusă la busturile lor

Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora.

Mai multe articole de același fel