fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUTârgul de Paști de la Sibiu revine în Piața Mare

Târgul de Paști de la Sibiu revine în Piața Mare

Publicat în

spot_img
spot_img

Sibienii și turiștii se vor putea bucura anul acesta de Târgul de Paști, care se va organiza în Piața Mare din Sibiu, în perioada 15 – 26 aprilie 2022. Evenimentul revine în principala piață publică a orașului după trei ani de absență din cauza pandemiei de coronavirus, după ce Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din municipiul Sibiu a avizat favorabil desfășurarea Târgului de Paști, în Piața Mare, în perioada 15.04.2022 – 26.04.2022.

Standurile vor oferi vizitatorilor ouă încondeiate, pictate, dulciuri, foarte multe produse lucrate manual, în special produse tipice ce pot fi oferite cadou de Paști.

Comercianții vor fi din întreaga țară și vor vinde produsele în aproximativ 45 de standuri.

Pe parcursul desfășurării evenimentului, în Sibiu va funcționa și un trenuleț turistic ce va circula pe următorul traseu: Piața Mare – str. Gheorghe Lazăr – str. Cetății – str. N. Bălcescu – Piața Mare.

Evenimentul este organizat de Asociația Events for Tourism.

Articole recente

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, discuţii la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în țara noastră

Ovidiu Ganț a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copiii şi tinerii cu nevoi speciale, respectiv bolnavii de diabet şi hemofilie.  

Tánczos Barna, după înscrierea lipiţanilor în patrimoniul UNESCO: Este pentru prima dată când o rasă de cai şi tradiţiile de creştere a acestui animal...

În România, Romsilva operează două herghelii de rasă lipiţană în judeţul Braşov, la Sâmbăta de Jos, şi în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Prelevare de organe la Arad | Un pacient aflat în moarte cerebrală salvează vieți în România și în Croaţia

Deoarece pe teritoriul naţional nu au existat pacienţi compatibili, inima arădeanului va salva  viaţa unui pacient din Croaţia. 

Corifeii Marii Uniri, uitați de organizatori de 1 Decembrie | Nicio floare depusă la busturile lor

Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora.

Mai multe articole de același fel

Sibiu Jazz Competition 2022, o muzică veșnic tânără

Comunitatea internațională de jazz își îndreaptă ochii spre Sibiu în perioada 02 - 03 decembrie, când artiști tineri extrem de înzestrați își vor da măsura propriei valori pe scena Sălii Thalia la Filarmonica de Stat, în cadrul celui mai important concurs de jazz și muzică improvizată din România, încă din 1979.

Se deschide sezonul de schi la Păltiniș

Potrivit unui comunicat de presă al celor de la Arena Platoş, în prezent stratul de zăpadă naturală măsoară doar şapte centimetri, iar afacerea se bazează deocamdată pe zăpada artificială produsă de tunuri.