Târgul de Paști de la Sibiu revine în Piața Mare

Data:

Sibienii și turiștii se vor putea bucura anul acesta de Târgul de Paști, care se va organiza în Piața Mare din Sibiu, în perioada 15 – 26 aprilie 2022. Evenimentul revine în principala piață publică a orașului după trei ani de absență din cauza pandemiei de coronavirus, după ce Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din municipiul Sibiu a avizat favorabil desfășurarea Târgului de Paști, în Piața Mare, în perioada 15.04.2022 – 26.04.2022.

Standurile vor oferi vizitatorilor ouă încondeiate, pictate, dulciuri, foarte multe produse lucrate manual, în special produse tipice ce pot fi oferite cadou de Paști.

Comercianții vor fi din întreaga țară și vor vinde produsele în aproximativ 45 de standuri.

Pe parcursul desfășurării evenimentului, în Sibiu va funcționa și un trenuleț turistic ce va circula pe următorul traseu: Piața Mare – str. Gheorghe Lazăr – str. Cetății – str. N. Bălcescu – Piața Mare.

Evenimentul este organizat de Asociația Events for Tourism.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului.