fbpx
9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUTârgul de Paști de la Sibiu revine în Piața Mare

Târgul de Paști de la Sibiu revine în Piața Mare

Publicat în

spot_img
spot_img

Sibienii și turiștii se vor putea bucura anul acesta de Târgul de Paști, care se va organiza în Piața Mare din Sibiu, în perioada 15 – 26 aprilie 2022. Evenimentul revine în principala piață publică a orașului după trei ani de absență din cauza pandemiei de coronavirus, după ce Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din municipiul Sibiu a avizat favorabil desfășurarea Târgului de Paști, în Piața Mare, în perioada 15.04.2022 – 26.04.2022.

Standurile vor oferi vizitatorilor ouă încondeiate, pictate, dulciuri, foarte multe produse lucrate manual, în special produse tipice ce pot fi oferite cadou de Paști.

Comercianții vor fi din întreaga țară și vor vinde produsele în aproximativ 45 de standuri.

Pe parcursul desfășurării evenimentului, în Sibiu va funcționa și un trenuleț turistic ce va circula pe următorul traseu: Piața Mare – str. Gheorghe Lazăr – str. Cetății – str. N. Bălcescu – Piața Mare.

Evenimentul este organizat de Asociația Events for Tourism.

Andrei Buda

Articole recente

Cel mai vechi muzeu din România poate fi vizitat gratuit, duminică, cu ocazia împlinirii a 207 ani de la deschidere

Muzeul Naţional Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică

Parlamentul României va găzdui o expoziţie cu fotografii din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăii

Expoziţia intitulată "Paradisul evitat", cu imagini din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăi, a artistului fotograf Gyula Ádám, originar din Miercurea Ciuc, urmează să fie vernisată, în data de 5 martie, la Bucureşti, în Parlamentul României.

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Papa Francisc a numit Nunţiul Apostolic în România şi Republica Moldova

Papa Francisc l-a numit pe Excelenţa Sa, Mons. Giampiero Gloder, Arhiepiscop titular de Telde, Nunţiu Apostolic în România şi Republica Moldova.

Mai multe articole de același fel

Salvamontist mort într-o avalanşă la Bâlea Lac, după ce a fost aruncat peste stânci

Salvamontistul care a decedat se afla în timpul liber și a fost prins într-o avalanşă de mari dimensiuni. Decesul a survenit în urma impactului cu nişte stânci peste care a fost aruncat de avalanşă.