Ucraina distribuie o imagine cu o blindată rusească intrată la apă: „Iată consecințele consumului de alcool”

Data:

Statul Major al forțelor armate ucrainene a distribuit pe Facebook o imagine cu o blindată rusească scufundată în apă, avertizând invadatorii cu privire la „consecințele consumului de alcool”.


Comandamentul armatei Ucrainei nu a oferit mai multe detalii despre circumstanțele în care a fost realizată fotografia, rezumându-se la a nota că este vorba de un vehicul blindat de transport trupe BMD-3 și a mulțumi celei de-a 72-a Brigăzi Mecanizate „Cazacii Negri” pentru ea.

Blindatele BMD-3 sunt vehicule amfibii ușoare dezvoltate în perioada Uniunii Sovietice care în prezent sunt folosite de forțele aeropurtate ale armatei ruse. Vehiculul a intrat în serviciul forțelor armate ruse în 1990, cu un an înainte de destrămarea URSS.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.