Trei case cuprinse de flăcări în Bistra. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Data:

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă dimineața, pe strada Turzii, din comuna Bistra.
Flăcările au cuprins trei locuințe, o anexă și două autoturisme.

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD, acestea suferind arsuri superficiale la nivelul mâinilor și la nivelul feței.

La locul incendiului, au intervenit 6 autospeciale cu apă și spumă, din care patru aparținând Stației de pompieri Câmpeni, și două aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud și Baia de Arieș, alături de un echipaj de prim ajutor.

Potrivit ISU Alba, la ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării incendiul se manifesta cu flăcări violente și degajări mari de fum.

Pentru coordonarea operațiunii din teren, a fost prezent și comandantul subunității de pompieri.
Echipajele de pompieri prezente la fața locului, au reușit să localizeze și să stingă incendiul.

Potrivit ISU Alba, bilanțul incendiului din comuna Bistra, a fost:

Locuință, aprox. 6mp;
– Locuință, aprox. 70mp;

– Locuință, aprox. 10mp + bucătărie de vară, aprox. 15mp;

– Un perete al unei locuințe, aprox. 6mp;

– Anexă, aprox. 10mp;

– 2 autoturisme.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

”Zilele muzicale Carl Filtsch” vineri și sâmbătă, la Sebeș

Municipiul Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, organizează vineri și sâmbătă un eveniment omagial dedicat memoriei muzicianului Carl Filtsch (1830-1845), născut la Sebeș și considerat unul dintre cei mai mari pianiști ai secolului al XIX-lea și cel mai strălucit discipol al marilor compozitori Frédéric Chopin și Franz Liszt.

Meteorologii anunță cod roșu pentru județul Arad

În această zi și până mâine dimineață specialiștii meteo anunță cod portocaliu și roșu de ploi, vânt și grindină la Arad, în intervalul 25.05.2022 ora 12:00 – 26.05.2022 ora 10:00.

Un băiat de 12 ani a fost lovit de mașină, fiind transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu

Un băiat de 12 ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie, cu un traumatism la cap, după ce a fost lovit de o maşină pe o stradă din municipiul Sibiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Termocentrala Mintia, scoasă la vânzare

Printre condițiile impuse de către Ministerul Energiei companiei care va achiziționa termocentrala se află și obligativitatea realizării unei noi capacități energetice de 800 Mwh în bandă pe gaz metan și energie regenerabilă până la finele anului 2026.