Un microbuz cu nouă persoane s-a răsturnat duminică pe DN 1, la Hula Bradului.

Data:

ISU Sibiu a acţionat de urgenţă cu 2 echipaje SMURD, dintre care o autospecială de transport victime multiple şi un echipaj descarcerare, dar şi cu o autospecială de stingere.

”Din informaţiile primite de la faţa locului sunt implicate nouă persoane, toate autoevacuate din microbuz, conştiente”, arată ISU.

Potrivit IPJ, din primele cercetări efectuate rezultă că şoferul unui microbuz destinat transportului de persoane, care conducea pe DN 1, direcţia Sibiu – Braşov, la km 292+500 m, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, răsturnându-se pe carosabil, pe sensul opus de mers.

Conducătorul auto are 25 de ani şi este din judeţul Mureş.

În microbuz se aflau 8 pasageri, adulţi, şi şoferul.

Mai multe persoane primesc îngrijiri medicale, fiind conştiente.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei exacte care a dus la producerea evenimentului.

Împreună cu forţele ISU deplasate la locul accidentului, echipajul SAJ acordă asistenţă medicală de urgenţă victimelor.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului. 

Adela Liculescu, invitata săptămânii la Filarmonica de Stat Sibiu

Pianista Adela Liculescu, laureată a Concursului Internațional “George Enescu” 2021, va concerta împreună cu orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, joi, 12 mai, de la ora 19.00, la Sala Thalia.