Hainele pe care le poartă Zelenski costă 110 de euro. În comparație, doar geaca lui Putin e 12.000 de euro

Data:

Hainele și pantofii lui Zelenski costă aproximativ 110 euro, adică undeva la 550 de lei. În comparație, doar geaca purtată de Putin în fața a zeci de mii de ruși la Moscova valorează peste 12.000 de euro.

Președintele Volodimir Zelenski poartă de la începutul războiului aceeași ținută sport, care ar costa în bani românești undeva la 550 de lei.

Potrivit Ziarul de Iași, Zelenski are haine și pantofi pe care nu a dat mai mult de 100 de lire. Astfel, hanoracul ar fi 10 lire, pantalonii 26 de lire, tricoul 5 lire, iar pantofii 51 de lire. Totalul ar fi 92 de lire, adică aproximativ 110 euro sau 550 de lei.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Rusia a lansat bombe cu fosfor ca răspuns la victoria Ucrainei la Eurovision

Rusia a lansat bombe cu fosfor asupra combinatului siderurgic Azovstal din oraşul Mariupol, au anunţat duminică surse ucrainene, după victoria Ucrainei la Eurovision.

Ministerul rus de Externe: Rusia nu va folosi arme nucleare în Ucraina

Alexei Zaitsev, un purtător de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat reporterilor că Rusia nu va folosit armele nucleare în cadrul aşa-numitei ”operaţiuni militare speciale” în Ucraina, un risc pe care oficialii occidentali l-au discutat public în repetate rânduri.