“Spărgătorul” din Timișoara, care a distrus 16 mașini într-o singură noapte, era vecin cu păgubiții

Data:

Incident şocant într-un cartier din Timişoara. Pe timpul nopţii, cineva a distrus toate autoturismele din parcare, nu mai puţin de 16, şi a furat tot ce i-a căzut în mână: de la umbrele la sisteme de navigaţie. Poliţiştii au găsit repede şi autorul. Este, culmea, vecin cu păgubiţii.

Autorul a fost ridicat de poliţişti şi dus la secţie, pentru audieri
Aurora Voicilă, IPJ Timiș: Au fost sustrase din autoturisme diferite bunuri, cum ar fi casetofoane, materiale electrice și articole de îmbrăcăminte. Polițiștii au reușit identificarea unui tânăr, de 26 de ani, bănuit de comiterea faptelor. La domiciliul acestuia au fost descoperite bunurile sustrase.

Tânărul are 26 de ani şi este cunoscut cu afecţiuni psihice. Vecinii spun că era internat la psihiatrie, dar ar fi fugit din spital. Acum, s-a ales cu dosar penal.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Zeci de elevi și studenți participă la prima ediție a Asthmathon by OncoGen căutând soluții pentru a schimba calitatea vieții pacientului alergic/astmatic

Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, Asociația OncoGen și partenerii organizează, în zilele de 14 – 15 mai a.c., la sediul OncoGen Timișoara, un eveniment inedit: prima ediție Asthmathon, sub egida Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică (SRAIC).

Stejarul plantat de Regele Ferdinand în data de 1 mai 1923, va fi înlocuit cu unul plantat de Majestatea Sa Margareta

Stejarul plantat de Regele Ferdinand în data de 1 mai 1923 la intrarea în fosta Comenduire a Garnizoanei din Piaţa Libertăţii din Timişoara, dar care s-a uscat în ultimii ani, va fi donat Facultăţii de Artă din Timişoara, în locul lui urmând să fie sădit un alt stejar, săptămâna viitoare, de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei.

Zilele Porților Deschise la Universitatea Politehnica Timișoara

În zilele de 12 - 13 mai 2022, Universitatea Politehnica Timișoara organizează Zilele Porților Deschise. Elevii și cadrele didactice din sistemul preuniversitar sunt invitați să descopere, cu această ocazie, laboratoarelor facultăților, experimentele care se pot face aici, și să viziteze întregul campus al UPT. De asemenea, grupurile vor avea posibilitatea de a participa și la evenimentul Zilele Carierei UPT - ediția 2022, organizat în perioada 11-12 mai 2022, la Cantina Universitară UPT.