Studenții Departamentului de Muzică, laureați în antreprenoriat și management artistic

Data:

Sub patronajul Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, în perioada 6-8 aprilie 2022, a avut loc prima ediție a Concursului Național de Antreprenoriat și Management Artistic S-M-ART.


Cele două echipe ale Universității din Oradea, formate din studenți ai Departamentului de Muzică al Facultății de Arte, au obținut locul I la secțiunea Managementul Proiectelor. Studenții laureați sunt: Cristina Oros și Roxana Igna, respectiv, Radu Herțe și Ionuț Chiș. Ei au concurat cu alte 45 de echipe, de la opt centre universitare din țară. Studenții orădeni au fost coordonați de lect. univ. dr. Ariadna Zenaida Mircescu, directoarea Departamentului de Muzică al Facultății de Arte.
Concursul face parte din seria de evenimente ale Conferinței Naționale cu participare internațională „Art and Education – Interactive Teaching Strategies in Music Education”, ediția a XIV-a, eveniment la care Departamentul de Muzică al Facultății de Arte, Universitatea din Oradea, a fost partener.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Cadavrul unei femei, găsit în saci menajeri într-o benzinărie dezafectată din Bihor. Suspectul este un profesor universitar

Cadavrul unei femei, împachetat în saci menajeri, a fost descoperit, miercuri, într-o benzinărie dezafectată din satul bihorean Corniţel, cazul fiind anchetat de procurorii şi poliţiştii din judeţul Cluj, care bănuiesc că ar fi al unei tinere care a fost dată dispărută la sfârşitul săptămânii trecute.

Grupare specializată în distribuirea drogurilor în Oradea, destructurată

Unsprezece percheziţii domiciliare au avut loc luni într-o cauză vizând destructurarea unei grupări specializate în distribuirea drogurilor de risc şi de mare risc pe raza municipiului Oradea şi în comunele limitrofe, cinci persoane fiind reţinute.

Fostul șef al Poliției Locale Oradea, condamnat la 5 ani închisoare după ce și-a înjunghiat soția de cinci ori

Paul Kover, fostul șef al Poliției Locale Oradea, care a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce îşi înjunghia soţia, a fost condamnat, vineri, la cinci ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Oradea, scrie ziarul local Bihon. Acesta fusese inițial condamnat la 8 ani de închisoare, însă judecătorii au admis apelul prin care a cerut reducerea pedepsei. Decizia este una definitivă.