Tupeu fără margini al unui hoţ din Oradea: a furat banii strânşi pentru donaţii

Data:

Un gest frumos a devenit prilej pentru o faptă penală în Oradea. Banii strânşi în timpul unui concert, menit să ajute trupele de pe scenă, au fost furaţi chiar în timpul evenimentului.

Borcanul în care se aflau donaţiille în valoare de aproape 6.000 de lei a dispărut în timp ce pe scenă se afla una dintre formaţii. Deşi hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar furtul a fost reclamat la Poliţie chiar în acea seară, oamenii legii nu au reuşit încă să dea de urma acestuia. Aşa că fac apel celor care îl recunosc să vină la Poliţie.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Opt percheziţii la persoane care sunt bănuite de furtul unui seif cu bani 

Conform sursei citate, în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 staţii de emisie-recepţie şi obiecte vestimentare.

Şase asistente medicale din Bihor, Satu Mare și Sălaj, premiate la Oradea cu premiul ”Dr. Mozes Carol”

Iniţiatorul acestui premiu, Cseke Attila, fost ministru al Sănătăţii, a precizat că alegerea temei nu a fost deloc dificilă, fiind recompensaţi "cei mai buni dintre cei buni", pentru implicarea lor profesională şi sufletească în traversarea crizei sanitare.