Soția lui Volodimir Zelenski: Nu mi-am mai văzut soţul din prima zi a războiului

Data:

Olena Zelenska, soţia preşedintelui Ucrainei, mărturisește că a reușit să vorbească cu soțul ei, Volodimir Zelenski, doar prin telefon, și că nu și-a mai întâlnit soțul din prima zi a invaziei ruse (24 februarie).

Olena Zelenska a dezvăluit care a fost ultima dată când și-a putut vedea soțul în carne și oase, vorbind în același timp despre modul în care femeile ucrainene fac față războiului din țara lor.

În ziua invaziei, 24 februarie, Olena Zelenska își amintește că a fost trezită între orele 4 și 5 dimineața de un zgomot puternic, despre care a aflat mai târziu că a fost o explozie.

A fost ultima dată când și-a văzut soțul în costum, a spus ea. După aceea, totul a ținut de ordin militar.

„A început”, a fost tot ce a spus președintele Zelenski, potrivit unui interviu pentru Vogue, citat de Daily Mail.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Rusia a lansat bombe cu fosfor ca răspuns la victoria Ucrainei la Eurovision

Rusia a lansat bombe cu fosfor asupra combinatului siderurgic Azovstal din oraşul Mariupol, au anunţat duminică surse ucrainene, după victoria Ucrainei la Eurovision.

Ministerul rus de Externe: Rusia nu va folosi arme nucleare în Ucraina

Alexei Zaitsev, un purtător de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat reporterilor că Rusia nu va folosit armele nucleare în cadrul aşa-numitei ”operaţiuni militare speciale” în Ucraina, un risc pe care oficialii occidentali l-au discutat public în repetate rânduri.