Un microbuz s-a răsturnat pe DN 14, între Mediaş şi Brateiu

Data:

Un microbuz destinat transportului de persoane în care se aflau 11 adulţi şi un copil de 5 ani s-a răsturnat, marţi dimineaţă, pe DN 14, între Mediaş şi Brateiu, cinci victime fiind transportate la spital.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, microbuzul de capacitate 16+1, în care se aflau 12 persoane, efectua o cursă pe ruta Dumbrăveni – Mediaş.

Autovehiculul s-a răsturnat în afara carosabilului, iar mai multe persoane au primit îngrijiri medicale.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă transmite că toate cele 12 persoane (11 adulţi şi un copil de 5 ani) sunt conştiente.

Echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu şi SMURD au transportat la CPU Mediaş un bărbat de 62 de ani cu traumatism cranio-cerebral şi hematom, o femeie de 52 de ani cu traumatism la umăr şi dureri lombare, şi trei adolescenţi de 15 şi 17 ani care prezentau traumatisme la nivelul capului, umărului, mâinii şi coastelor.

De asemenea, au mai fost evaluaţi un copil de 5 ani şi părinţii săi, aceştia refuzând transportul la spital.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului.