Jurnalista Emilia Şercan, audiată în Comisia pentru drepturile omului a Camerei Deputaţilor, după ce a acuzat acţiuni de intimidare

Data:

Jurnalista Emilia Şercan, care a scris în ianuarie că premierul Nicolae Ciucă şi-ar fi plagiat teza de doctorat, a fost audiată şi în Comisia pentru drepturile omului a Camerei Deputaţilor.

Jurnalista a fost invitată după ce a acuzat acţiuni de intimidare şi scurgerea unei probe din dosarul său în presă.

La audiere au fost invitaţi şi şeful Poliţiei Române şi cel al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării, dar nu s-au prezentat.

Motiv pentru care membrii comisiei au stabilit să le ceară miniştrilor de Interne şi al Apărării să-i oblige pe cei doi oficiali să participe la următoarea audiere.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.