fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEMoment inexplicabil: Un grup de soldați ucraineni e spulberat de la mică...

Moment inexplicabil: Un grup de soldați ucraineni e spulberat de la mică distanță de un tanc rusesc

Publicat în

spot_img
spot_img

În imaginile care s-au răspândit pe rețelele sociale – despre care nu se știe unde și când au fost făcute – apare un grup de circa 10-13 soldați ucraineni lângă un blindat rusesc distrus pe o margine a drumului.

Anterior acestui moment, alte imagini apărute îi înfățișau pe militari pozându-se pe epava blindatului rusesc.

Soldații de pe filmare par relaxați și privesc în lungul drumului cum cel puțin două tancuri se apropie.

La câteva momente după, când tancul s-a apropiat la circa 20-30 de metri, vehiculul militar trage în plin grupul cu tunul său, spulberând practic militarii ucraineni care nu s-au alarmat până în acel moment de apropierea vehiculelor militare.

Același moment filmat din alt unghi, de la mică depărtare de locul exploziei, arată exact momentul când grupul este lovit în plin (ATENȚIE – IMAGINI VIOLENTE). Cel care filmează apoi fuge, iar pe telefonul care a rămas pe modul înregistrare se mai aude cel puțin o dată cum tunul tancului de luptă este descărcat, iar apoi sunete de foc de mitralieră.

Unii internauți au spus că ar putea fi un caz de foc accidental din partea unor trupe ucrainene care ar fi capturat tancurile, însă repoziționarea tunului și țintirea spre marginea drumului, cele două trageri consecutive urmate de focuri de mitralieră par să invalideze această ipoteză.

Articole recente

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, discuţii la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în țara noastră

Ovidiu Ganț a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copiii şi tinerii cu nevoi speciale, respectiv bolnavii de diabet şi hemofilie.  

Tánczos Barna, după înscrierea lipiţanilor în patrimoniul UNESCO: Este pentru prima dată când o rasă de cai şi tradiţiile de creştere a acestui animal...

În România, Romsilva operează două herghelii de rasă lipiţană în judeţul Braşov, la Sâmbăta de Jos, şi în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Prelevare de organe la Arad | Un pacient aflat în moarte cerebrală salvează vieți în România și în Croaţia

Deoarece pe teritoriul naţional nu au existat pacienţi compatibili, inima arădeanului va salva  viaţa unui pacient din Croaţia. 

Corifeii Marii Uniri, uitați de organizatori de 1 Decembrie | Nicio floare depusă la busturile lor

Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora.

Mai multe articole de același fel