Peste 1.500 de preşcolari şi şcolari din municipiul Mediaş au participat joi la tradiţionala manifestare intitulată “Târgul de Paşte

Data:

Peste 1.500 de preşcolari şi şcolari din municipiul Mediaş au participat joi la tradiţionala manifestare intitulată “Târgul de Paşte

“Evenimentul, organizat de către Primăria Municipiului Mediaş, s-a desfăşurat începând cu ora 10:00, în Piaţa Regele Ferdinand I, cei mici pregătind numeroase momente artistice cu cântece, dansuri, poezii, standuri cu produse tradiţionale, expoziţii tematice cu vânzare”, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

Alături de cadrele didactice din unităţile de învăţământ, copiii au confecţionat felicitări şi ornamente specifice acestei sărbători, au încondeiat ouă şi au participat la diferite întreceri sportive şi jocuri distractive.

La finalul manifestării, toţi participanţii, mari şi mici, au fost răsplătiţi cu diplome şi cadouri dulci din partea Primăriei Municipiului Mediaş.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului. 

Adela Liculescu, invitata săptămânii la Filarmonica de Stat Sibiu

Pianista Adela Liculescu, laureată a Concursului Internațional “George Enescu” 2021, va concerta împreună cu orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, joi, 12 mai, de la ora 19.00, la Sala Thalia.