Încep proiecțiile regulate la Cinematograful „Csíki Mozi” din Miercurea Ciuc

Data:

Începând de astăzi, încep proiecțiile regulate la Cinematograful „Csíki Mozi”. Săptămânal, de joi până duminică, putem alege dintre trei filme, unul dintre acestea fiind o proiecție pentru familie/copii.

Conducerea municipalității și-a luat un angajament ferm pentru buna funcționare a cinematografului „Csíki Mozi”. Ca urmare a proceselor pregătitoare, administrarea cinematografului a fost încredințată către Asociația de Dezvoltare Intercomunară Pro Siculi, iar de la 1 martie cinematograful are propriul manager în persoana lui Antal Sándor.

În cadrul unei conferințe de presă organizată cu acest prilej, primarul Korodi Attila a declarat că, pe lângă proiecții, cinematograful va continua să ofere o mare varietate de evenimente.  Locația va continua să găzduiască expoziții, concerte și diverse evenimente științifice, profesionale și comunitare. Activitatea principală însă va consta din proiecțiile de film.

În ceea ce privește politica de programare, Antal Sándor a declarat că, în urma unui sondaj, s-a decis ca de joi până duminică să se difuzeze trei filme de genuri diferite, iar cele mai populare să fie reluate la cerere.

Primarul și managerul cinematografului au subliniat că lunile premergătoare verii vor fi o perioadă de învățare, iar experiențele vor fi folosite pentru a lua măsuri de îmbunătățire a calității serviciului. Pe termen scurt, se așteaptă ca cinematograful să se autosusțină din veniturile din bilete.

Biletele pot fi achiziționate de pe portalul www.bilete.ro și de la casa de bilete a cinematografului.

Programul din această săptămână:

14 aprilie, joi:

20.00: Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă (2021) – în limba maghiară

15 aprilie, vineri:

20.00: Cea mai rea fată din lume (2021) – cu subtitrare în limba română

16 aprilie, sâmbătă:

17.00: Clifford the Big Red Dog (2021) – în limba maghiară

20.00: Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă (2021) – în limba maghiară

17 aprilie, duminică:

17.00: Clifford the Big Red Dog (2021) – în limba maghiară 20.00: Cea mai rea fată din lume (2021) – cu subtitrare în limba română

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc. 

S-a ridicat cortina pentru ”Timișoara muzicală”

Vă reamintim, prima ediție a acestui eveniment a avut loc în stagiunea 1968-1969, la iniţiativa muzicienilor Nicolae Boboc, dirijor şi director al Operei Române din Timişoara şi a lui Ion Românu, dirijor şi director al Filarmonicii „Banatul”.