Un bărbat din Bihor a fost omorât la comanda soției sale

Data:

Film de groază în Bihor. Procurorii au bănuiala că un bărbat de 45 de ani, ar fi fost omorât la comanda soției sale, dar și a unei verișoare care avea o relație amoroasă cu femeia.

Cele două i-ar fi dat 40.000 de lei unui individ care l-ar fi ucis pe bărbat şi ar fi îngropat cadavrul pe câmp. Faptele îngrozitoare au fost descoperite acum după câteva luni de la crimă.

Suspectul este din localitatea Valea lui Mihai, bănuit că a fost tocmit de cele două femei să îl omoare pe Venkli István. Victima a fost găsită abia acum, după patru luni de căutări.

Alte rude, care nu știau nimic de povestea îngrozitoare, au dat zeci de anunţuri pe reţelele sociale, atât în România, cât şi în Ungaria, în speranţa că acesta va fi găsit în viaţă.

În urma cercetărilor, procurorii au intrat însă la bănuială. Soția victimei dădea declarații contradictorii. În ultima ar fi spus că și-a ucis accidental bărbatul pentru că ar fi vrut să se apere.

Apoi ar fi mărturisit că ar fi plătit 40.000 de lei unui individ din localitate, ca să îl ucidă pe soțul ei. Potrivit unor surse din anchetă, verișoara bărbatului devenise iubita ei, iar soțul le stătea în cale.

Pe 18 decembrie, anul trecut, bărbatul a fost văzut ultima dată în viață, cântând într-un local, așa cum mai obișnuia.

În seara aceleiaşi zile, verișoara victimei l-a ademenit pe bărbat pe un drum retras. Acolo aștepta suspectul bănuit de crimă, care i-ar fi luat viaţa. Acesta ar fi fost ajutat de cele două femei ca să scape de cadavru.

Procurorii au audiat-o şi pe verișoara victimei.

Cristian Butaci – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor: ”După o înțelegere prealabilă, un plan bine pus la punct, au ademenit persoana vătămată într-o zonă lăturalnică unde, în baza acestei înțelegeri i-au aplicat multiple lovituri care în final au condus la decesul peroanei vătămate”.

Au folosit apoi mașina femeii, ca să transporte cadavrul în zona unei cariere de nisip.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.