Accident tragic în Hunedoara. O femeie de 75 de ani a decedat

Data:

O femeie de 75 de ani a decedat, iar o alta de 42 de ani a suferit multiple leziuni în urma unui accident de circulaţie care a avut loc vineri după-amiază pe DN 66, în apropierea localităţii Măceu, autoturismul în care se aflau victimele lovindu-se de un cap de pod de pe marginea şoselei, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Pentru salvarea victimelor, care au rămas încarcerate în maşină, la faţa locului au intervenit echipaje ale pompierilor militari din Hunedoara şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara.

“Ajunşi la locul accidentului, pompierii au extras ambele victime din autoturism. Conducătorul maşinii, o femeie în vârstă de 42 de ani, a suferit leziuni, fiind transportată de urgenţă la spital. Pentru pasagera din dreapta, în vârstă de 75 de ani, s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajele SAJ, însă, din păcate, femeia nu a mai putut fi salvată”, a menţionat sursa citată.

Femeia de 42 de ani a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la spitalul municipal din Hunedoara, cu un traumatism toraco-abdominal, contuzii membre inferioare, multiple plăgi escoriate, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Proiect pentru autobuze electrice pe ruta Hunedoara – Teliuc

Primăria municipiului Hunedoara, în parteneriat cu Primăria comunei Teliucu Inferior, va depune la Ministerul Dezvoltării un proiect în valoare de 2,3 milioane de euro pentru achiziţionarea de autobuze electrice, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.