Au fost descoperite primele ilegalități în cazul puternicului incendiu de lângă Timișoara

Data:

Prefectul județului Timiș, Mihai Ritivoiu s-a deplasat vineri dimineața la fosta fabrică de țigări de lângă Timișoara, acolo unde în după-amiaza zilei de joi a izbucnit un incendiu puternic.

Potrivit reprezentantului Guvernului, la fața locului mai este un singur echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care stinge ultimele focare ce ard mocnit.

Primele informații indică lipsa autorizației de securitate la incendiu şi lucrări neautorizate de compartimentare a clădirii. Începând de astăzi de la prânz, după stingerea completă a focului, echipe de la ISU şi criminalişti de la IPJ vor demara cercetările (audieri, colectare de probe). Am cerut exigență maximă organelor de control”, a precizat Ritivoiu.

Vă reamintim, joi după-amiază un incendiu puternic a izbucnit la fosta fabrică de țigări situată la ieșirea din Timișoara spre Săcălaz. Zeci de pompieri și mai multe autospeciale din Timișoara și Arad au încercat ore în șir să oprească flăcările din interiorul unei hale de aproximativ 1600 de metri pătrați în care s-au aflat aparate pentru jocuri de noroc. Pericolul ar fi fost și mai mare dacă focul s-ar fi extins la un alt compartiment  în care erau depozitate azotat de amoniu lichid și alte pesticide.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Avioanele MIG21LanceR au fost suspendate din activitățile de zbor

După numeroase accidente aviatice în urma cărora mulți piloți și-au pierdut viața, iar aparatele de zbor au fost distruse, șefului Statului Major al Apărării, general Daniel Petrescu a decis ca avioanele MIG21 LanceR să fie suspendate din activitățile aeriene, începând de vineri, 15 aprilie.