Iarna s-a întors la munte. Nou strat de zăpadă pe Transfăgărășan

Data:

Reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov Iarna atrag atenția șoferilor că iarna s-a întors în forță și ninge pe toate drumurile naționale din zonele montane, în mod special în cele aflate în sudul și sud-estul Transilvaniei.

Sunt afectate în special trecătorile montane dar și zonele mai joase din județele Brașov, Covasna și Harghita. Drumarii spun că ninge și pe Transfăgărășan. Aceștia au trimis un filmuleț în care se vede cum zăpada se așterne pe DN7C.

„DRDPBrasov acționează cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante în toate zonele afectate. Vă rugăm să circulați cu prudență pe toate drumurile cu zăpadă și să adaptați viteza și stilul de condus la condițiile de trafic. Cei care au apucat deja să-și monteze cauciucurile de vară, ar fi bine să-și amâne deplasările în zonele în care ninge”, spun cei de la DRDPBrașov. 

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Două concursuri de scrabble, în această săptămână, la Brașov

Federația Română de Scrabble (FRSc), în colaborare cu C.S. Atlantis Brașov, organizează, în perioada 11 – 15 mai 2022, Campionatul Național de Scrabble Perechi și Campionatul Național Individual de Scrabble (CNIS) 2022, etapa I. Concursurile se vor desfășura la Complex hotelier Monterai, str. Poiana Soarelui nr. 2 din Poiana Brașov.