Restricții de circulație, până în 2 mai, pe autostrada A1 Sibiu-Deva

Data:

Restricții de circulație, până în 2 mai, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pentru lucrări la rosturile de dilatare.

Recomandări pentru șoferi
Traficul va fi restricționat până în data de 2 mai, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul kilometric 272+700 de metri – 272+850 de metri,, pentru efectuarea unor lucrări la rosturile de dilatare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că începând de astăzi, 18 aprilie, până la data de 2 mai a.c., pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 272+700 de metri – 272+850 de metri, în localitatea Săliște, județul Sibiu, se efectuează lucrări la rosturile de dilatare, astfel că circulația este restricționată pe banda de urgență și pe prima bandă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie şi să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.