Rusia ar fi trimis Ucrainei o ofertă de pace

Data:

Rusia a predat Ucrainei un proiect de pace, a anunțat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agențiile ruse de presă, în timp ce forțele ruse şi-au intensificat bătălia pentru Donbas în estul Ucrainei. Situația de la uzina Azovstal, unul dintre ultimele bastioane ale orașului aflat încă sub controlul Ucrainei, este „critică”, deoarece mulţi dintre luptători şi civili sunt răniți. Incapacitatea Rusiei de a înlătura rezistența de la Mariupol și atacurile lor asupra civililor arată că trupele ruse nu şi-au atins obiectivele pe cât de repede și-ar fi dori.

Rusia a predat Ucrainei un proiect de pace, a anunțat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agențiile ruse de presă.

„În prezent, proiectul nostru de document care include formulări absolut clar elaborate a fost înmânat părții ucrainene. Mingea este în curtea lor, așteptăm un răspuns”, a declarat Peskov miercuri, potrivit Interfax.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro