Un chihuahua de 21 de ani a fost desemnat cel mai vârstnic câine în viaţă din lume

Data:

TobyKeith, un exemplar din rasa Chihuahua, în vârstă de 21 de ani şi care locuieşte în Greenacres, un oraş din statul american Florida, este cel mai vârstnic câine în viaţă din lume, a anunţat Guinness World Records, informează marţi site-ul revistei People.

Reprezentanţii Guinness World Records au operat o serie de verificări şi au confirmat titlul acordat lui TobyKeith în data de 16 martie, când acest câine avea vârsta de 21 de ani şi 66 de zile.

TobyKeith este un câine adoptat de la un adăpost pentru animale. Stăpâna lui, Gisela Shore, le-a dezvăluit reprezentanţilor Guinness World Records că a adoptat patrupedul în perioada în care lucra ca voluntar la Peggy Adams Animal Rescue. Atunci când a ajuns pentru prima dată în casa Giselei Shore, căţelul avea doar câteva luni.

Într-un mesaj publicat pe Instagram de Guinness World Records, Gisela Shore a spus că Toby Keith s-a născut pe 9 ianuarie 2001.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

Atenţionare de călătorie emisă de MAE

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau intenţionează să se deplaseze în Regatul Suediei că autorităţile locale au anunţat reintroducerea perioadei de efectuare a controalelor la frontiera internă de stat până la 11 noiembrie 2022.