Volei Alba Blaj este noua campioană a României, la volei feminin. Titlul cu numărul șase, pentru echipa din „Mica Romă”

Data:

Volei Alba Blaj aduce din nou, onoare și mândrie județului Alba. Echipa din „Mica Romă”, este noua campioană a României la volei.

Pentru Volei Alba Blaj, acesta este titlul cu numărul șase din istoria clubului, după ce cucerite în 2015, 2016, 2017, 2019 şi 2020.

Blăjencele aveau nevoie de singură victorie, pentru a se încorona campioană, iar succesul a venit miercuri, în partida disputată pe terenul celor de la CS Medgidia.

Volei Alba Blaj s-a impus cu scorul de 3-1, scorul pe seturi fiind 20-25, 25-15, 25-14, 25-17, partida disputându-se după o oră şi 33 de minute.

Cele mai bune marcatoare pentru echipa din Blaj, au fost Viktoria Russu (17 puncte) şi Olga Strantzali (16).

CSM Volei Alba Blaj are un avans de zece puncte faţă de campioana de anul trecut, CSM Târgovişte, care mai poate aduna nouă puncte până la finalul sezonului.

În 2022, Volei Alba Blaj a mai cucerit Cupa României şi Supercupa.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

”Zilele muzicale Carl Filtsch” vineri și sâmbătă, la Sebeș

Municipiul Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, organizează vineri și sâmbătă un eveniment omagial dedicat memoriei muzicianului Carl Filtsch (1830-1845), născut la Sebeș și considerat unul dintre cei mai mari pianiști ai secolului al XIX-lea și cel mai strălucit discipol al marilor compozitori Frédéric Chopin și Franz Liszt.

Max Verstappen s-a impus în Marele Premiu al Spaniei

Olandezul Max Verstappen a câștigat, duminică, Marele Premiu al Spaniei, desfășurat la Barcelona! Campionul mondial a făcut o cursă constant bună, chiar dacă a avut anumite probleme cu monopostul.

AC Milan este noua campioană a Italiei

Echipa de fotbal AC Milan, învingătoare duminică la Sassuolo cu 3-0, este noua campioană a Italiei, încheind Serie A cu un avans de două puncte faţă de marea rivală Inter Milano, deţinătoarea titlului, ce a câştigat cu acelaşi scor meciul de acasă cu Sampdoria.