fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADIlie Dumitrescu, aproape de UTA Arad

Ilie Dumitrescu, aproape de UTA Arad

Publicat în

spot_img
spot_img

Oamenii de afaceri Simion Apreutese și Cătălin Juncan sunt interesați să cumpere clubul arădean de la Alexandru Meszar, iar cei doi l-ar dori în cadrul clubului și pe Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu, aproape de UTA Arad
Attila Brosovszky, managerul general de la UTA Arad, a confirmat că oamenii de afaceri au intenția de a colabora cu Ilie Dumitrescu la formația din Liga 1, însă fără a exista momentan discuții cu clubul sau referitoare la funcția pe care ar urma să o ocupe fostul internațional.

„Sunt niște discuții cu un grup de investitori. Ei au o relație foarte bună cu Ilie Dumitrescu. De acolo au început toate speculațiile. Da, este o discuție între ei, să preia Ilie o funcție în club, dar totul este la nivel de discuție deocamdată.

De ce Ilie Dumitrescu? Trebuie să întrebați acel grup de investitori pentru că de la ei a venit această idee. Deocamdată, nu sunt discuții între Ilie Dumitrescu și club”, a spus Attila Brosovszky, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Andrei Buda

Articole recente

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Șoareci morţi, praf, mucegai și gândaci de bucătărie, găsiți de comisarii de la Protecţia Consumatorului în cantina unui colegiu din Timişoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Mai multe articole de același fel