Ilie Dumitrescu, aproape de UTA Arad

Data:

Oamenii de afaceri Simion Apreutese și Cătălin Juncan sunt interesați să cumpere clubul arădean de la Alexandru Meszar, iar cei doi l-ar dori în cadrul clubului și pe Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu, aproape de UTA Arad
Attila Brosovszky, managerul general de la UTA Arad, a confirmat că oamenii de afaceri au intenția de a colabora cu Ilie Dumitrescu la formația din Liga 1, însă fără a exista momentan discuții cu clubul sau referitoare la funcția pe care ar urma să o ocupe fostul internațional.

“Sunt niște discuții cu un grup de investitori. Ei au o relație foarte bună cu Ilie Dumitrescu. De acolo au început toate speculațiile. Da, este o discuție între ei, să preia Ilie o funcție în club, dar totul este la nivel de discuție deocamdată.

De ce Ilie Dumitrescu? Trebuie să întrebați acel grup de investitori pentru că de la ei a venit această idee. Deocamdată, nu sunt discuții între Ilie Dumitrescu și club”, a spus Attila Brosovszky, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Primăria Arad a început o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale

Primăria Arad a început, marţi, o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale, construite începând cu 2008 de municipalitate, din cauza riscului mare de prăbuşire, acestea fiind construite din lemn, care însă a putrezit.

Percheziții de amploare DIICOT-IGPR în trei județe: Rețea coordonată de un cunoscut interlop arădean, anihilată

Una din cele mai ample rețele de distribuție de droguri, la nivel național, coordonată de un cunoscut interlop arădean, cu ramificații în mai multe județe din țară, anihilată de polițiștii din cadrul IGPR - D.C.C.O. - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.