Consiliul de Administrație al Twitter a acceptat oferta lui Elon Musk

Data:

„Consiliul de administrație Twitter a desfășurat un proces atent și cuprinzător pentru a evalua propunerea lui Elon, cu un accent clar pus pe valoare, certitudine și finanțare”, a declarat președintele Twitter, Bret Taylor, într-un comunicat.

„Tranzacția propusă conține o primă substanțială în numerar și credem că este cea mai bună cale de urmat pentru acționarii Twitter”, a punctat acesta, conform Forbes.

Astfel, se încheie șirul lung de discuții din jurul negocierilor.

Luni, în timp ce membrii consiliului de administrație analizau oferta acțiunile au crescut cu 5,5%. După anunţarea informaţiei acţiunile Twitter au urcat cu aproximativ 6%, scrie Agerpres.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Semnătura electronică calificată, utilizată și în sistemul RO e-Factura, obligatoriu de utilizat de la 1 iulie

Începând cu 1 iulie 2022, furnizorii de produse cu risc fiscal ridicat, comercializate în relația B2B, dar și operatorii economici care desfășoară activități economice în relația cu statul, B2G, vor fi obligați să emită facturile fiscale prin sistemul pus la dispoziție de Ministerul Finanțelor, RO e-Factura.

Cum obţin online şi folosesc în SPV semnătura electronică calificată? Paşii de urmat, în detaliu

În cazul optării pentru un certificat calificat de semnătură electronică emis de certSIGN – pe token sau în cloud– beneficiaţi de obţinerea 100% online a acestuia, prin identificare video la distanţă auditată şi certificată ca fiind echivalentă cu prezenţa fizică.