fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUSibian cercetat pentru omor, după ce şi-a înjunghiat un prieten de mai...

Sibian cercetat pentru omor, după ce şi-a înjunghiat un prieten de mai multe ori în zona gâtului

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat din judeţul Sibiu a fost reţinut şi este cercetat pentru omor, fiind bănuit că şi-a înjunghiat un prieten de mai multe ori în zona gâtului. Fapta s-a petrecut în casa agresorului care a şi sunat la 112 să anunţe că are o persoană decedată în casă, dar susţinea că nu a fost la domiciliu în momentul incidentului.

”La data de 25.04.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmare unui apel la SNUAU 112, s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Sursa citată a precizat că, în intervalul 20-22 aprilie 2022, însă cel mai probabil în data de 22.04.2022, victima (bărbat în vârstă de 53 de ani, născut şi domiciliat în judeţul Sibiu) s-a deplasat la domiciliul inculpatului din municipiul Sibiu (bărbat în vârstă de 61 de ani, născut şi domiciliat în judeţul Sibiu), unde cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice.

”Între aceştia a apărut un conflict spontan, inculpatul declarând că a fost împins de către victimă, apoi a luat un cuţit de pe masă şi a tăiat victima de mai multe ori în zona gâtului şi a feţei, decesul victimei intervenind la scurt timp. Prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu din data de 25.04.2022, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, au transmis procurorii.

Potrivit acestora, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

Surse din anchetă au precizat că agresorul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că prietenul său este decedat în casă.

Suspectul a susţinut, însă, că nu ştie ce s-a întâmplat, întrucât a plecat la pescuit şi când a revenit bărbatul era mort.

Articole recente

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, discuţii la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în țara noastră

Ovidiu Ganț a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copiii şi tinerii cu nevoi speciale, respectiv bolnavii de diabet şi hemofilie.  

Tánczos Barna, după înscrierea lipiţanilor în patrimoniul UNESCO: Este pentru prima dată când o rasă de cai şi tradiţiile de creştere a acestui animal...

În România, Romsilva operează două herghelii de rasă lipiţană în judeţul Braşov, la Sâmbăta de Jos, şi în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Prelevare de organe la Arad | Un pacient aflat în moarte cerebrală salvează vieți în România și în Croaţia

Deoarece pe teritoriul naţional nu au existat pacienţi compatibili, inima arădeanului va salva  viaţa unui pacient din Croaţia. 

Corifeii Marii Uniri, uitați de organizatori de 1 Decembrie | Nicio floare depusă la busturile lor

Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora.

Mai multe articole de același fel

Sibiu Jazz Competition 2022, o muzică veșnic tânără

Comunitatea internațională de jazz își îndreaptă ochii spre Sibiu în perioada 02 - 03 decembrie, când artiști tineri extrem de înzestrați își vor da măsura propriei valori pe scena Sălii Thalia la Filarmonica de Stat, în cadrul celui mai important concurs de jazz și muzică improvizată din România, încă din 1979.

Se deschide sezonul de schi la Păltiniș

Potrivit unui comunicat de presă al celor de la Arena Platoş, în prezent stratul de zăpadă naturală măsoară doar şapte centimetri, iar afacerea se bazează deocamdată pe zăpada artificială produsă de tunuri.