Adi Bobo de la iUmor vine în Baia Mare

Data:

Luni, 9 mai, începând cu ora 20:30, în Log Out din Baia Mare are loc un show de stand-up comedy inedit.

Invitații speciali sunt Adi Bobo și Jolt.


„După ce-au cucerit atât țara, cât și juriul de la iUmor, vin în orașul nostru pentru a ne povesti aventurilor lor. Dacă îi știți, înseamnă că vă preocupă și dacă vă preocupă, înseamnă că veți fi prezenți la show-ul lor. Pentru bilete și rezervări: 0742964809” – anunță Mircea Gligor, organizator al evenimentului.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», care va avea loc miercuri, 18 mai 2022, cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Muzeelor.

Comerţul ilicit, în vizorul poliţiştilor maramureşeni. 19 infracțiuni de contrafacere de mărfuri la Tânjaua Hotenarilor şi la Târgul auto

Cu ocazia evenimentului Tânjaua Hotenarilor, organizat anual în zona Ocna Șugatag, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat o acţiune pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul contrafacerii de mărfuri și pentru protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit.

Bărbat din Cavnic prins de polițiști după ce a furat băuturi alcoolice

Polițiștii din Cavnic au identificat persoana bănuită de comiterea a două fapte de de furt calificat și distrugere, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu de peste 10.000 de lei