Domeniul Regal Săvârşin îşi deschide porţile festiv în 1 mai

Data:

Domeniul Regal Săvârşin îşi va deschide porţile festiv duminică, 1 mai, vizitatorii fiind aşteptaţi între orele 11,00 şi 18,00, anunţă Casa Regală, într-o postare pe Facebook.

“În Satul Regal (la intrarea pe domeniu), în ziua deschiderii va avea loc un concert la ora 11,00. Intrarea publicului este liberă. Apoi, începând cu ora 12.00, publicul va putea achiziţiona bilete şi începe vizita, în prezenţa unui ghid”, informează Casa Regală.

În afară de Parcul Regal, vor putea fi vizitate Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai, Magazinul de Suveniruri şi Casa Ceaiului.

Programul de vizitare în luna mai va fi următorul: în fiecare zi de la ora 9,00 la ora 18,00, în zilele de 1-12 mai şi 23-31 mai.

“Pentru luna iunie, vom reveni cu detalii. Pentru a confirma vizita dumneavoastră, vă rugăm să telefonaţi sau să trimiteţi un email”, mai precizează sursa citată.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Primăria Arad a început o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale

Primăria Arad a început, marţi, o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale, construite începând cu 2008 de municipalitate, din cauza riscului mare de prăbuşire, acestea fiind construite din lemn, care însă a putrezit.

Percheziții de amploare DIICOT-IGPR în trei județe: Rețea coordonată de un cunoscut interlop arădean, anihilată

Una din cele mai ample rețele de distribuție de droguri, la nivel național, coordonată de un cunoscut interlop arădean, cu ramificații în mai multe județe din țară, anihilată de polițiștii din cadrul IGPR - D.C.C.O. - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.

Vizita ambasadorului Italiei la fabrica de la Chișineu Criș, în județul Arad

Maschio Gaspardo România, cel mai mare producător de utilaje agricole din România, estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2022, datorită dezvoltării capacității de producție, a arătat Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, în discuțiile avute joi, 28 aprilie, la fabrica de la Chișineu-Criș (Arad), cu Excelența Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România.