Timișoreanul care fură în timp ce se închină la o icoană este căutat de polițiști

Data:

Totul s-a întâmplat în Biserica din curtea Spitalului de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara. Femeia păgubită intrase acolo pentru a se ruga, dar preţ de câteva clipe şi-a lăsat geanta nesupravegheată, agăţată de spătarul unei bănci.

Bărbatul s-a închinat înainte şi după furt
În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că în lăcaşul de cult intră şi un tânăr care prima dată s-a închinat pios în faţa unei icoane, după care a mers la geanta femeii. A scotocit în ea şi a luat portofelul cu bani, actele, dar şi un telefon mobil, după care s-a închinat, din nou, în faţa icoanei, iar mai apoi a ieşit din biserică.

Imaginile au fost făcute publice chiar de preotul bisericii respective, în speranţa că cineva îl va recunoaşte pe hoţ. Femeia a depus şi o plângere la poliţie, dar tânărul încă nu a fost identificat.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Zeci de elevi și studenți participă la prima ediție a Asthmathon by OncoGen căutând soluții pentru a schimba calitatea vieții pacientului alergic/astmatic

Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, Asociația OncoGen și partenerii organizează, în zilele de 14 – 15 mai a.c., la sediul OncoGen Timișoara, un eveniment inedit: prima ediție Asthmathon, sub egida Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică (SRAIC).

Stejarul plantat de Regele Ferdinand în data de 1 mai 1923, va fi înlocuit cu unul plantat de Majestatea Sa Margareta

Stejarul plantat de Regele Ferdinand în data de 1 mai 1923 la intrarea în fosta Comenduire a Garnizoanei din Piaţa Libertăţii din Timişoara, dar care s-a uscat în ultimii ani, va fi donat Facultăţii de Artă din Timişoara, în locul lui urmând să fie sădit un alt stejar, săptămâna viitoare, de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei.

Zilele Porților Deschise la Universitatea Politehnica Timișoara

În zilele de 12 - 13 mai 2022, Universitatea Politehnica Timișoara organizează Zilele Porților Deschise. Elevii și cadrele didactice din sistemul preuniversitar sunt invitați să descopere, cu această ocazie, laboratoarelor facultăților, experimentele care se pot face aici, și să viziteze întregul campus al UPT. De asemenea, grupurile vor avea posibilitatea de a participa și la evenimentul Zilele Carierei UPT - ediția 2022, organizat în perioada 11-12 mai 2022, la Cantina Universitară UPT.