Ludușul are o nouă benzinărie

Data:

AGEP OIL Luduș, o nouă benzinărie s-a deschis în orașul Luduș vis-a-vis de Gara CFR.

,,S-a deschis benzinăria AGEP OIL Luduș! AGEP OIL Luduș adaugă mișcare vieții! AGEP OIL – 0744/619.044. Până când vor apărea mașinile cu motoare pe hydrogen, ai nevoie de cel mai bun combustibil pentru mașina ta. La AGEP OIL găsești toată gama de combustibili: benzină și motorină la cele mai atractive preturi. Și încă ceva, ai transportul GRATUIT asigurat, dacă cumperi minim 1000 de litri de combustibil de orice tip”, au precizat reprezentanții Luduş On Line Televideo.

Foto: Faceboook – Luduş On Line Televideo

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș-Deva

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 18 mai 2022, în funcție de condițiile meteorologice, se execută lucrări de reparații pe autostrada A1 Sibiu-Deva și pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu – Valea Oltului.

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.