Start pentru depunerea proiectelor culturale și sportive în județul Timiș

Data:

Consiliul Județean Timiș a alocat pentru acest an peste 9 milioane de lei pentru dezvoltarea activităților culturale și sportive. Proiectele cultural-artistice și de tineret vor beneficia de o finanțare nerambursabilă în valoare de 5,6 milioane lei, în timp ce pentru încurajarea practicării sportului și obținerea unor performanțe se alocă 3,7 milioane lei.

O viață culturală bogată și o activitate sportivă remarcabilă sunt obiective ale Consiliului Județean Timiș, fapt pentru care am alocat sume importante în acest an. Dorim să încurajăm dezvoltarea acestor domenii”, a declarat Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Proiectele se pot depune până în data de 31 mai la registratura forului administrativ județean. Cele din domeniul cultural au termen limită data de 16 mai, în timp ce proiectele din domeniul sportiv se pot depune până în 31 mai.

Procedura, documentele necesare, dar și alte informații utile pot fi consultate pe paginile oficiale ale instituției: sport.cjtimis.ro și timcultura.cjtimis.ro.

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Zeci de elevi și studenți participă la prima ediție a Asthmathon by OncoGen căutând soluții pentru a schimba calitatea vieții pacientului alergic/astmatic

Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, Asociația OncoGen și partenerii organizează, în zilele de 14 – 15 mai a.c., la sediul OncoGen Timișoara, un eveniment inedit: prima ediție Asthmathon, sub egida Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică (SRAIC).

Stejarul plantat de Regele Ferdinand în data de 1 mai 1923, va fi înlocuit cu unul plantat de Majestatea Sa Margareta

Stejarul plantat de Regele Ferdinand în data de 1 mai 1923 la intrarea în fosta Comenduire a Garnizoanei din Piaţa Libertăţii din Timişoara, dar care s-a uscat în ultimii ani, va fi donat Facultăţii de Artă din Timişoara, în locul lui urmând să fie sădit un alt stejar, săptămâna viitoare, de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei.

Zilele Porților Deschise la Universitatea Politehnica Timișoara

În zilele de 12 - 13 mai 2022, Universitatea Politehnica Timișoara organizează Zilele Porților Deschise. Elevii și cadrele didactice din sistemul preuniversitar sunt invitați să descopere, cu această ocazie, laboratoarelor facultăților, experimentele care se pot face aici, și să viziteze întregul campus al UPT. De asemenea, grupurile vor avea posibilitatea de a participa și la evenimentul Zilele Carierei UPT - ediția 2022, organizat în perioada 11-12 mai 2022, la Cantina Universitară UPT.