Universitatea din Oradea: Un grup de elevi de la Suplacul de Barcău în căutarea viitorului

Data:

Câțiva elevi din clasa a VIII-a a Liceului Tehnologic nr. 1 de la Suplacul de Barcău au vizitat luni, 2 mai 2022, Universitatea din Oradea.
Vizita este componenta unui parteneriat în care sunt implicate: școala, Asociația Firmelor Bihorene și Centrul de Consiliere și Servicii Privind Cariera al Universității din Oradea. „Scopul acestei colaborări este acela de a îi ajuta pe elevi să își descopere vocația. În acest sens, la Centrul de Consiliere și Servicii Privind Cariera, ei iau parte la o serie de teste, care le pot fi de folos în alegerea unei meserii, a unei cariere”, spune directoarea adjunctă a liceului din Suplacul de Barcău, prof. Roxana Mirela Pop.
Profitând de vizita lor la Oradea, elevii au făcut și un tur al campusului central al Universității. „Vizita la Universitatea din Oradea a fost o oportunitate grozavă pentru copii. A fost o ieșire inedită pentru ei, care le poate oferi o proiecție pentru viitor, o imagine asupra vieții de student la Oradea”, a concluzionat prof. Olimpia Dragoș.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Spectacol pentru elevii orădeni susținut de Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria

Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria a prezentat marţi, la Colegiul naţional "Mihai Eminescu" din Oradea, un spectacol în premieră, dedicat elevilor, în cadrul proiectului pilot în România "Teatru contemporan în săli de clasă", a informat marţi, într-un comunicat, teatrul orădean.

Opt percheziţii la persoane care sunt bănuite de furtul unui seif cu bani 

Conform sursei citate, în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 staţii de emisie-recepţie şi obiecte vestimentare.

Şase asistente medicale din Bihor, Satu Mare și Sălaj, premiate la Oradea cu premiul ”Dr. Mozes Carol”

Iniţiatorul acestui premiu, Cseke Attila, fost ministru al Sănătăţii, a precizat că alegerea temei nu a fost deloc dificilă, fiind recompensaţi "cei mai buni dintre cei buni", pentru implicarea lor profesională şi sufletească în traversarea crizei sanitare.