Complexul recreativ Berryland, deschis pentru public într-o locație superbă

Data:

Berryland by Continental Berries este cea mai nouă destinație pentru petrecerea timpului liber din județul Hunedoara. Într-un cadru natural de vis, complexul Berryland de la Bretea Română și-a deschis porțile oficial la sfârșitul săptămânii trecute, câteva sute de persoane fiind invitate să se bucure de spectacolul pregătit de patronii complexului.

Vă invităm să descoperiți și dumneavoastră, cu ajutorul acestui fotoreportaj, cât de frumos este acest loc.

Fie că vreți să vă aduceți copiii pentru a se bucura de locul special de joacă, sau daca doriți să admirați în liniște lebedele ce plutesc grațioase pe iazul din centrul complexului, sunteți bine veniți oricând. Posibilitățile de relaxare și petrecere a timpului liber sunt multe, iar cea mai bună cale este să mergeți și să le descoperiți.

Deschiderea festivă a avut loc în 30 aprilie, evenimentul fiind foarte bine organizat. Am remarcat parcarea încăpătoare și angajați care ghidau fiecare invitat, pază peste tot, dar și mulți oameni care erau responsabili cu ordinea și curățenia locului. Am apreciat în mod deosebit atenția la detalii a celor care conduc acest loc, printre aspectele care s-au remarcat fiind și castroanele speciale pentru animalele de companie. Așadar, cei care au animale de companie le pot aduce la Beryyland, locul fiind foarte prietenos cu blănoșii noștri.

Daca vi se face foame când ajungeți la Berryland, există desigur locuri speciale de unde puteți să cumpărați mâncăruri gustoase, așa că nu trebuie să vă faceți griji. Preparatele sunt gustoase și atent pregătite de personalul complexului.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Barryland, vă invităm să vizionați interviul realizat cu câteva zile înainte de deschiderea oficială:

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Proiect pentru autobuze electrice pe ruta Hunedoara – Teliuc

Primăria municipiului Hunedoara, în parteneriat cu Primăria comunei Teliucu Inferior, va depune la Ministerul Dezvoltării un proiect în valoare de 2,3 milioane de euro pentru achiziţionarea de autobuze electrice, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Explozie urmată de un incendiu la internatul unui liceu din oraşul hunedoarean Călan

O explozie, urmată de un incendiu, s-a înregistrat, în noaptea de duminică spre luni, la internatul unui liceu din oraşul Călan, focul fiind limitat imediat datorită intervenţiei prompte a unui voluntar care îşi desfăşoară activitatea la Detaşamentul de pompieri din municipiul Hunedoara, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.