Zilele Studenţilor Timişoarei revin, în perioada 11-12 mai, cu muzică, activităţi diverse şi voie bună

Data:

Zilele Studenţilor Timişoarei revin, în perioada 11-12 mai, cu muzică, activităţi diverse şi voie bună, în cadrul unor evenimente organizate de Universitatea Politehnica Timişoara (UPT) în parteneriat cu Asociaţia Festivaluri pentru Tineri şi Consiliul Judeţean Timiş, având sprijinul Alianţei Timişoara Universitară.

Complexul Studenţesc din Timişoara va fi animat, în cele două zile, de activităţi culturale, ateliere de dans, concerte în aer liber, sesiune de lectură în hamace, expoziţie de pictură şi fotografie, precum şi multe activităţi sportive. Vor avea loc şi proiecţii de film în aer liber, dar şi cea mai mare bătaie cu apă. În cadrul concursurilor organizate se vor selecta doar studenţi, în limita locurilor disponibile, anunţă UPT, într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 35.000 de studenţi din centrul universitar Timişoara, dar şi alţi tineri dornici de distracţie.

Zilele Studenţilor Timişoarei încep miercuri cu activităţi sportive în parcurile din Complexul Studenţesc de pe Aleea Studenţilor (căminele 19 – 22), College Vibes cu Dj Kuky, IST, Victor Diaz, Dj Sniper (căminul 21), iar de la ora 16.00, pentru două ore este programată bătaie cu apă (în faţa căminului C22). De la ora 22.00 începe proiecţia de film, în spaţiul verde dintre căminele C3 şi C4.

Joi, continuă activităţile sportive în parcurile din Complexul Studenţesc de pe Aleea Studenţilor (căminele 19 – 22), College Vibes cu Victor Diaz, Dj Sniper (căminul 21), bătaia cu apă între orele 16.00 – 18.00 (în faţa căminului C22), iar de la ora 18.00 sunt programate concerte pe platoul cantinei UPT, cu DJ Gaga, El Nino, Grasu XX.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Miroslav Ilić concertează în week-end la Buziaș

Festivalul „Zilele veveriţelor” revine la Buziaș, cu muzică bună și cu mult aşteptatul concursul gastronomic „Cele mai bune sarmale din Banat”.

Rectorul UPT: Dacă vrem să îl angajăm pe Bill Gates, nu putem pentru că nu ne permite legislația

Universitățile din România se confruntă cu cel mai scăzut grad de ocupare a posturilor de cadre didactice titulare. La Universitatea Politehnica Timișoara vorbim despre o scădere de zece procente în ultimii ani pentru că din sistem au ieșit foarte mulți profesori

Muzeul Național de Artă Timișoara a participat la prima întâlnire a mediatorilor Micro-Folie la nivel european de la Bruxelles

Reprezentanții echipei MNArT au participat săptămâna trecută la evenimentul „Recontre du reseau Micro-Folie” organizat de „La Villete” la Bruxelles, în parteneriat cu centrul multicultural „La Maison des Cultures et de la Cohésion Sociale de Molenbeek”

Sfidare sau neștiință? Festival LGBTQ la Timișoara în paralel cu o sărbătoare creștină

Este cât se poate de adevărat faptul că Timișoara este un oraș multicultural și multietnic, dar în același timp și o urbe ai cărei locuitori știu să facă diferența între toleranță și promovare.