Un soldat rus a fost omorât de ucraineni în timp ce făcea live pe TikTok

Data:

Potrivit presei din străinătate, rusul făcea live pe TikTok și spunea că misiunea lor în acea zonă s-a încheiat cu succes, afirmând că a fost o operațiune de nota 5+ (echivalentul notei 10 în România), în momentul în care lângă el a căzut un obuz trimis de armata ucraineană.

„Ne-am îndeplinit misiunea cu nota 5 plus” apucă să spună soldatul rus, după care filmarea se întrerupe brusc, din cauza exploziei.

Există anumite site-uri care afirmă că forțele militare din Ucraina au știut exact unde să lovească datorită semnalului emis de telefonul soldatului rus care făcea live pe TikTok. Din câte se pare, în discursul său reușise și să anunțe că doar un singur camarad fusese rănit în luptă. Apoi… toți au murit!

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Rusia a lansat bombe cu fosfor ca răspuns la victoria Ucrainei la Eurovision

Rusia a lansat bombe cu fosfor asupra combinatului siderurgic Azovstal din oraşul Mariupol, au anunţat duminică surse ucrainene, după victoria Ucrainei la Eurovision.

Ministerul rus de Externe: Rusia nu va folosi arme nucleare în Ucraina

Alexei Zaitsev, un purtător de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat reporterilor că Rusia nu va folosit armele nucleare în cadrul aşa-numitei ”operaţiuni militare speciale” în Ucraina, un risc pe care oficialii occidentali l-au discutat public în repetate rânduri.

Rusia a simulat anumite zboruri cu capacitate nucleară

Moscova a afirmat miercuri că armata sa a simulat tiruri de rachete cu capacitate nucleară în enclava rusă Kaliningrad, în contextul în care forţele ruse îşi continuă ofensivele în Ucraina, scrie AFP.