Arestări pe bandă rulantă în Satu Mare

Data:

Patru bărbați din Negrești-Oaș au fost reținuți pentru 24 de ore în urma a zeci de percheziții care au avut loc în județul Satu Mare. Procurorii au găsit ecstasy, cannabis și cocaină, iar tinerii sunt acuzați de trafic de droguri.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat miercuri, 4 mai, o acțiune, într-un dosar penal ce vizează o grupare infracțională specializată în traficul național și internațional de droguri de risc și mare risc.

Astfel, polițiștii au pus în executare 32 de percheziții domiciliare, în județul Satu Mare.

În urma acțiunii, au fost ridicate 60 de comprimate ecstasy, 25 de doze de cannabis, 23 de grame de rezină de cannabis, 5 doze de cocaină, 20 de grame de substanță pulverulentă de culoare albă, dispozitive pentru mărunțit și telefoane mobile.

Șapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii.

Față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani, toți din Negrești Oaș, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentați instanței, cu propunere legală.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, respectiv inspectoratelor de poliție județene Satu Mare și Bihor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Centru regional de colectare a ajutoarelor pentru Ucraina, organizat la Halmeu

Potrivit precizărilor făcute de reprezentanţii Instituţiei Prefectului Sat Mare, centrul a fost organizat având în vedere numărul mare de oferte de ajutorare pentru cetăţenii ucraineni.

Deputat din Ucraina, in vizita la Satu Mare

Prefectul Roca Radu a avut azi o întâlnire cu deputata din Parlamentul Ucrainei, Roksolana Pidlasa. Întâlnirea a fost solicitată de deputat Roksolana Pidlasa și de europarlamentarul Cristian Terheș.