Incendiu devastator în Arad: 7000 de păsări au ars

Data:

Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la o casă particulară din localitatea arădeană Frumuşeni, flăcările extinzându-se şi la crescătoria de pui pe care o deţinea proprietarul imobilului.

Până la primirea apelului prin 112, SVSU Frumuşeni a acţionat cu 5 voluntari
”În această noapte, în jurul orei 03,47, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Vasile Goldiş’ al judeţului Arad a fost alertat, pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, de producerea unui incendiu, izbucnit la o casă particulară din localitatea Frumuşeni.


La ora 03,51, am fost informaţi de şeful SVSU din localitate, care se afla la faţa locului, că incendiul se manifesta generalizat şi la hala (crescătoria) de pui pe care o deţinea proprietarul imobilului, cât şi la nivelul acoperişului locuinţei”, informează ISU Arad, potrivit Agerpres.

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.