Performanță deosebită pentru 63 de elevi din Oradea

Data:

Un grup de 63 de elevi cu rezultate deosebite la olimpiadele naţionale a fost prezentat astăzi, de conducerea colegiului, în sala festivă a şcolii, alături de profesorii lor cu care au reuşit, şi în acest an, să facă performanţă.
Din cele 63 de premii obţinute în competiţiile olimpice naţionale, opt sunt premii I, cinci premii II, 14 premii III, restul menţiuni şi premii speciale.

Gigantul Microsoft a anunţat că va face un studiu de caz la Colegiul Gojdu, deoarece la Concursul naţional Minecraft Education Edition, din şase premii, patru au fost câştigate de elevi ”gojdişti”.

Între cele opt premii I se remarcă Premiul I obţinut, în premieră de judeţul Bihor, la Olimpiada de limba şi literatura română, prin Ana-Maria Şandor, din clasa a X-a E, prof. Dana Puşcaşiu, precum şi Premiul I la Chimie câştigat de Vlad Iova, clasa a XII-a F, prof. Aniţa Luncan, care a primit şi Premiul special pentru cea mai bună lucrare teoretică şi practică, fiind şi calificat în lotul lărgit pentru Olimpiada Internaţională de Chimie.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Rectorul UPT: Dacă vrem să îl angajăm pe Bill Gates, nu putem pentru că nu ne permite legislația

Universitățile din România se confruntă cu cel mai scăzut grad de ocupare a posturilor de cadre didactice titulare. La Universitatea Politehnica Timișoara vorbim despre o scădere de zece procente în ultimii ani pentru că din sistem au ieșit foarte mulți profesori

Workshop despre schimbările climatice la Facultatea de Inginerie din Baia Mare

Peste 150 de liceeni de la unități de învățământ din Baia Mare și Șomcuta Mare au participat vineri, 13 mai, la workshopul “Schimbările climatice din perspectiva lumii contemporane”, eveniment organizat de Departamentul de Ingineria Resurselor Minerale, Materialelor și a Mediului (IRMMM) din cadrul Facultății de Inginerie a Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

Ciucă anunță că guvernul va dubla alocaţia zilnică a fiecărui elev pariticipant la olimpiade naţionale

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a anunţat vineri că Guvernul va dubla alocaţia zilnică a fiecărui elev pariticipant la olimpiade naţionale şi va majora semnificativ valoarea premiilor pentru elevii care câştigă olimpiadele la acest nivel.

Zilele Porților Deschise la Universitatea Politehnica Timișoara

În zilele de 12 - 13 mai 2022, Universitatea Politehnica Timișoara organizează Zilele Porților Deschise. Elevii și cadrele didactice din sistemul preuniversitar sunt invitați să descopere, cu această ocazie, laboratoarelor facultăților, experimentele care se pot face aici, și să viziteze întregul campus al UPT. De asemenea, grupurile vor avea posibilitatea de a participa și la evenimentul Zilele Carierei UPT - ediția 2022, organizat în perioada 11-12 mai 2022, la Cantina Universitară UPT.