fbpx
spot_img
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIEPerformanță deosebită pentru 63 de elevi din Oradea

Performanță deosebită pentru 63 de elevi din Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Un grup de 63 de elevi cu rezultate deosebite la olimpiadele naţionale a fost prezentat astăzi, de conducerea colegiului, în sala festivă a şcolii, alături de profesorii lor cu care au reuşit, şi în acest an, să facă performanţă.
Din cele 63 de premii obţinute în competiţiile olimpice naţionale, opt sunt premii I, cinci premii II, 14 premii III, restul menţiuni şi premii speciale.

Gigantul Microsoft a anunţat că va face un studiu de caz la Colegiul Gojdu, deoarece la Concursul naţional Minecraft Education Edition, din şase premii, patru au fost câştigate de elevi ”gojdişti”.

Între cele opt premii I se remarcă Premiul I obţinut, în premieră de judeţul Bihor, la Olimpiada de limba şi literatura română, prin Ana-Maria Şandor, din clasa a X-a E, prof. Dana Puşcaşiu, precum şi Premiul I la Chimie câştigat de Vlad Iova, clasa a XII-a F, prof. Aniţa Luncan, care a primit şi Premiul special pentru cea mai bună lucrare teoretică şi practică, fiind şi calificat în lotul lărgit pentru Olimpiada Internaţională de Chimie.

Andrei Buda

Articole recente

Decanul Facultăţii de Medicină din cadrul UMF “Victor Babeş” din Timişoara, prof. univ. dr. Bogdan Timar, este noul președinte al Societății Române de Diabet

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice este una dintre cele mai vechi și importante societăți științifice medicale din România

Ploi torențiale și grindină în jumătate de țară

Un cod galben de furtuni care se va extinde în jumătate de țară a fost emis marți de ANM. Avertizarea este valabilă la început în nouă județe din sud, iar apoi se extinde până joi în jumătate de țară.

Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Județean Maramureș: ”Proiecte realizate și în derulare de zeci de milioane de euro în Botiza!” (PE)

Deputatul Gabriel Zetea, candidatul social-democraților maramureșeni pentru președinția Consiliului Județean a arătat că este mândru de toți primarii harnici ai Partidului Social-Democrat iar unul dintre aceștia este colegul și prietenul său, Florea Poienar, primarul comunei Botiza CMF: 21240002

Se deschide frontiera româno-sârbă pentru bicicliști și ambarcațiuni

Timișenii vor putea trece granița în țara vecină pe bicicletă, dar și cu ambarcațiunile proprii o dată pe lună, începând cu acest sfârșit de săptămână până în octombrie 2024.

Mai multe articole de același fel

Astăzi începe etapa de reînscrieri la grădiniţe şi creşe

În această etapă sunt confirmaţi, în baza unei cereri de reînscriere completate de părinţi, copiii care au frecventat grădiniţa sau creşa în anul şcolar curent şi pentru care se solicită menţinerea în aceeaşi unitate de învăţământ şi în anul şcolar 2024-2025.