Alertă ANM! Cod galben de vreme rea în România

Data:

Administrația Națională de Meteorologie anunță cod galben de vreme în țară. Deși suntem în luna mai, iar vremea ar trebui să fie predominat frumoasă, mai există și zone în care se fac excepții. Avertizarea este valabilă astăzi între orele 13 și 21 în anumite zone ale țării.

ANM anunță vreme rea în Transilvania, Maramureș și local la munte. În aceste zone vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări ale vântului și izolat grindină.

Cod galben de vreme rea
În Transilvania, Maramureș și local la munte va fi vreme rea, anunță meteorologii. În intervalul orelor 13-21 astăzi se anunță ploi și vreme instabilă. În intervale scurte sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20-30 / mp. Fenomene de acest gen vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului. Județele afectate sunt Satu-Mare, Maramureș, Sălaj, Bistrița Năsăud, Bihor, Cluj, Mureș, Harghita, Arad, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov, Covasna, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Timișoara, Dâmbovița și Prahova.

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Festivalul Filmului Francez va avea loc între 1 şi 12 iunie, în mai multe orașe transilvănene

Festivalul Filmului Francez, ediţia a 26-a, are loc între 1 şi 12 iunie 2022, la Bucureşti şi în alte 10 oraşe din ţară - Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Brăila, Braşov, Constanţa, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş. Proiecţiile vor avea loc în cinematografe şi în aer liber.