În Cluj-Napoca e și ca în Veneția, doar că lipsesc gondolele

Data:

Apar noi imagini cu inundația de luni, 9 mai, de pe strada Alexandru Borza din Cluj-Napoca, unde canalizarea nu a mai făcut față după o ploaie de o oră.

Ploaia căzută luni după prânz la Cluj-Napoca a creat adevărate “canale navigabile” pe unele străzi din oraș, prilej pentru clujeni să își amintească declarațiile puțin cam euforice ale primarului Emil Boc, care săptămâna trecută compara Clujul cu Barcelona, Munchen sau Bruxelles.

Clujenii au comparat orașul cu Veneția, mai degrabă decât cu celelalte orașe europene, având în vedere că sistemele de canalizare din oraș au creat adevărate lacuri care înghițeau treptat mașinile parcate în unele zone din oraș.

Ploaia torențială a cauzat probleme și în zona Grădinii Botanice. Pe strada Alexandru Borza, câteva mașini parcate au fost acoperite pe jumătate de apă. ”Evitați str. Alexandru Borza”, a scris un clujean pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca după ce a filmat dezastrul.

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.