Un bărbat de 44 de ani a fost lovit mortal de un tren, între localităţile Gherla şi Livada

Data:

Un bărbat de 44 de ani a fost lovit mortal de un tren, marţi, între localităţile Gherla şi Livada.

“La data de 10 mai a.c., în jurul orei 15.40, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Gherla au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren. La locul indicat s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 44 de ani, din comuna Săvădisla. Evenimentul feroviar s-a produs pe sectorul de cale ferată dintre localitatea Livada şi municipiul Gherla, trenul circulând pe relaţia Cluj-Napoca – Sighetu Marmaţiei”, se arată într-o informare trimisă de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării necropsiei, iar pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, precum şi pentru stabilirea tuturor circumstanţelor, poliţiştii desfăşoară activităţi de cercetare penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Trafic blocat în Florești: “Am făcut 2 h jumate până în Cluj…”

Floreştenii care o iau spre Cluj-Napoca în fiecare dimineaţă sunt captivi în trafic şi nici măcar nu mai apucă blocajele din oraş, deoarece sunt prizonieri în traficul comunei înainte de a atinge cu roţile "caleştilor regale" şoselele municipiului.