fbpx
spot_img
10.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALDoliu în mediu academic arădean: Prof.univ.dr. Cristian Haiduc, decanul Facultăţii de Ştiinţe...

Doliu în mediu academic arădean: Prof.univ.dr. Cristian Haiduc, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, a decedat

Publicat în

spot_img
spot_img

Prof.univ.dr. Cristian Haiduc, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie, din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, s-a stins pe data de 11 mai, la vârsta de 59 de ani, în urma unei boli incurabile.

„Regretăm pierderea unui prieten loial, un om adevărat, un mare dascăl, un om format la Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad şi dedicat muncii sale.

A fost mereu în fruntea semenilor săi ca prorector iar apoi ca decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie şi a contribuit din plin la multe din cele care au făcut Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad ceea ce este astăzi.

Familia academică îl plânge şi este alături de familia îndoliată!

Sincere condoleanţe şi bunul Dumnezeu să îl odihnească în Împărăţia Sa!

Rector prof. Univ. Dr. Cotoraci Coralia Adina şi întreg colectivul academic”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Universității Vasile Goldiș din Arad.

Andrei Buda

Articole recente

A fost dat în funcţiune noul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Oradea

O investiţie de 40 de milioane de euro din fonduri europene

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Mai multe articole de același fel