Episcopia Romano Catolica din Satu Mare construiește un cartier de case, în locul fostului Pescăruș

Data:

Episcopia Romano Catolică din Satu Mare intenționează să realizeze un cartier de locuințe individuale pe o un teren care a fost cândva lacul Pescăruş. 

Terenul studiat are o suprafață de 18.909 mp, iar momentan, este liber, nefiind productiv. Aici a fost cândva lacul Pescăruş, dar care a secat în anii ’90, iar groapa a fost umplută cu pământ.

Zona se învecinează cu drumul Odoreului, cu strada Onisifor Ghibu, strada Fabricii, dar și cu proprietăți private. Accesul auto și pietonal se va asigura de pe drumul Odoreului.

Conform fotoplanurilor, aici urmează să fie construite peste 20 de case.

Proiectul se află în faza obţinerii avizelor necesare.

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Arestări pe bandă rulantă în Satu Mare

Patru bărbați din Negrești-Oaș au fost reținuți pentru 24 de ore în urma a zeci de percheziții care au avut loc în județul Satu Mare. Procurorii au găsit ecstasy, cannabis și cocaină, iar tinerii sunt acuzați de trafic de droguri.

Centru regional de colectare a ajutoarelor pentru Ucraina, organizat la Halmeu

Potrivit precizărilor făcute de reprezentanţii Instituţiei Prefectului Sat Mare, centrul a fost organizat având în vedere numărul mare de oferte de ajutorare pentru cetăţenii ucraineni.

Deputat din Ucraina, in vizita la Satu Mare

Prefectul Roca Radu a avut azi o întâlnire cu deputata din Parlamentul Ucrainei, Roksolana Pidlasa. Întâlnirea a fost solicitată de deputat Roksolana Pidlasa și de europarlamentarul Cristian Terheș.