fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIENordul țării a fost lovit de furtuni violente. Un bărbat a fost...

Nordul țării a fost lovit de furtuni violente. Un bărbat a fost luat de viitură

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat este dat dispărut după ce a fost luat de viitură, cu tot cu căruță, într-o comună din Iași. A fost căutat inclusiv cu scafandri, până târziu.

În timp ce soarele a strălucit în sud ca-n toiul verii, furtunile s-au dezlănțuit în nord. Meteorologii au emis alerte de vreme rea, cu vijelii şi ploi torenţiale.

Șuvoaiele și grindina au făcut prăpăd în curţile oamenilor și pe străzi, iar vântul a pus la pământ acoperișuri și copaci.

O vijelie care s-a pornit dintr-o dată a făcut prăpăd pe străzile din municipiul Iași. Mai mulţi copaci s-au prăvălit pe şosea, iar o casă a rămas fără acoperiş. Autoritățile au emis un mesaj RO ALERT.

Acoperişul clădirii a fost aruncat în gard şi nu mult a lipsit ca o maşină parcată în apropiere să fie strivită.

La ieşirea din oraş, un camion s-a răsturnat la marginea drumului.

Mai multe şosele din Paşcani s-au umplut de apă mâloasă, iar într-un sat din apropiere şuvoiaele au pătruns în gospodării.

Andrei Buda

Articole recente

Ortodocşii îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă

Sărbătorit în fiecare an pe 23 aprilie, Sfântul Gheorghe este unul dintre cei mai iubiţi sfinţi din calendarul ortodox

Expoziția „Sit with me”, a studenților arhitecți de la Timișoara, la Milano Design Week 2024

Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, cu susținerea Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, a participat la Milano Design Week, în perioada 15-21 aprilie 2024, cu proiectul „SIT WITH ME”, prezentat la BASE Milano.

După ce a fost numit timp de zece ani corupt și hoț, fostul primar al comunei arădene Vinga a fost declarat NEVINOVAT printr-o sentinţă...

Fostul primar al comunei arădene Vinga Lucian Stoicu, condamnat în 2017 la trei ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie, a fost declarat nevinovat printr-o sentinţă definitivă a Curţii de Apel Timişoara, care a venit la un an după ce fostul edil obţinuse o soluţie favorabilă şi despăgubiri la CEDO.

Training la Râșnov pentru câteva zeci de manageri de muzee, ghizi și muzeografi

Sesiuni de formare pentru managerii si ghizii care lucrează pentru siturile istorice. Activitățile fac parte din proiectul Heritage Hub Râșnov

Mai multe articole de același fel

În municipiul Arad au fost amenajate primele „pajiști urbane”

Amenajarea de „pajiști urbane”  se înscrie în demersul municipalității de a de a transforma Aradul într-un oraș verde și sunt parte a proiectului, finalizat  anul trecut, ce a constat în instalarea unui strat vegetal de Sedum între liniile de tramvai, suprafața respectivă devenind o zonă verde sustenabilă (biodiversă), cu cost de mentenanță minimă.