27.6 C
Cluj-Napoca

Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1! Dinamo, duel-șoc la barajul pentru menținere/promovare

Published:

În această după-amiază s-au disputat, simultan, meciurile din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2. În urma rezultatelor, Petrolul și Hermannstadt au încheiat sezonul pe primele două poziții, promovând direct, în timp ce U Cluj și CSA Steaua au terminat pe pozițiile 3 și 4.

  • U Cluj, locul 3, va disputa un baraj în dublă manșă cu Dinamo, echipa de pe locul 8 în play-out-ul Ligii 1. 
  • CSA Steaua a terminat play-off-ul pe 4, dar potrivit regulamentului nu va participa la baraj, întrucât nu are dreptul de a promova în Liga 1. Locul „militarilor” la baraj urmează să fie luat de Concordia Chiajna, următoarea clasată. 
  • Concordia ar urma să joace la baraj cu Chindia Târgoviște, locul 7 în play-out-ul din Liga 1. 
  • Meciurile de baraj sunt programate pe 22, respectiv 29 mai. 

Resemnat cu ideea barajului, Erik Lincar, antrenorul lui U Cluj, a utilizat mai multe dintre rezerve la meciul de la Chiajna. Concordia a câștigat cu un gol înscris de Adrian Ionuț Voicu în minutul 11 și a prins, astfel, locul 5.

Hermannstadt avea nevoie să nu piardă cu CSA Steaua pentru a fi sigură de locul 2, și nu a făcut-o. S-a terminat 0-0 într-un meci în care sibienii au ratat penalty, prin Petrișor Petrescu, în minutul 83.

În celălalt meci al zilei, Petrolul, deja promovată, a remizat alb cu Unirea Slobozia, care încheie play-off-ul pe ultima poziție, 6.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img