20.8 C
Cluj-Napoca

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”

Published:

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», care va avea loc miercuri, 18 mai 2022, cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Muzeelor.

În ultimii anii, activitatea muzeelor s-a diversificat, iar extinderea în mediul online a devenit atât o necesitate, cât și o consecință a adaptării continue.

Astfel, Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» sărbătorește Ziua Internațională a Muzeelor prin lansarea paginii web, într-o variantă îmbunătățită, cu o interfață mult mai atractivă pentru vizitatori, cu o cromatică și un design potrivit instituției cu profil artistic, precum și cu un conținut științific adaptat nevoii de accesibilizare și strategiei de digitalizare a patrimoniului.

Prezentarea realizată de  drd. Oana Enășel, referent marketing, va fi transmisă live pe pagina de Facebook a muzeului @MJACABM, începând cu ora 14:00. Așadar, Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» vă dă întâlnire online pe www.muzartbm.ro.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img